Over ons

BOVAG Klasse 1 CertificaatRotterdam,27-07-2001. Autobedrijf Blokland heeft onlangs het Klasse 1 certificaat van Bovag ontvangen. De door het onafhankelijk beoordelingsinstituut W&D Consultants uitgevoerde Klasse 1 -schouwing resulteede in een uitstekende score.

 

Naast de standaardschouwing bij Blokland waarbij onder andere werd gekeken naar inrichtingseisen, arbo-zorg, bedrijfsactiviteiten en vakbekwaamheid, scoorde blokland ook goed op de onderdelen de Klasse 1 - schouwing zoals de klantenwaarderingsmeting, het opleidingsplan en geringe aantal, tot geen klachten per jaar. "Wij zijn uitermate tevreden dat onze inspanning om onze klanten altijd het beste te geven op deze manier worden erkend", aldus van Steenbergen,eigenaar van het autobedrijf.

 

De BOVAG Klasse 1 - schouwing is in 2000 van start gegaan. Die houdt in dat elk bedrijf dat lid is van de BOVAG-afdeling Auto Bedrijven Associatie (ABA) naast de standaardschouwing kan deelnemen aan ee beoordeling waarbij hogere eisen gelden. Om de objectiviteit te garanderen word de schouwing uitgevoerd door een onafhankelijk bureau. Indien het bedrijf aan de eisen voldoet ontvangt het predikaat van Klasse 1 autobedrijf en het daarbij behorende certificaat, dat drie jaar geldig is. Bedrijven die lid zijn van de afdeling AVA zijn merkonafhankelijk en wel zo in alle auto's.

Zie hier naast het certificaat klik op het certificaat om het te vergroten!!

Dit certificaat is natuurlijk te zien in de receptie.